Holistische Ontspanningsmassage

De Holistische Ontspannings Massage gaat uit van het geheel van wie jij als mens bent. Je lichaam, je denken, je gevoel. Door de invoelende manier van aanraken ontspant niet alleen je lichaam maar werkt het ook door op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. De massage heeft een diepe helende ontspanning tot gevolg, geeft een gevoel van tevredenheid, rust en helderheid. Ondersteunend op de achtergrond speelt meditatieve muziek.

Een zachte en aandachtsvolle aanraking.

We zijn vaak zo druk met al onze ‘belangrijke’ activiteiten dat we geen tijd nemen om te relaxen. De balans tussen inspanning en ontspanning raakt verstoord. En daarmee ontstaan klachten als vermoeidheid, gespannen spieren, slechte nachtrust,
futloosheid, kort lontje, een hoofd dat blijft malen … Noem het maar op.
Door de massage raakt alles in een ander ritme en perspectief. Je zit weer lekker in je vel. Zo simpel en krachtig.
De rust en zachtheid die je na een holistische ontspanningsmassage ervaart, zorgt ervoor dat je gemakkelijker dingen kunt loslaten en met meer evenwicht het leven van alle dag weer instapt.

Wanneer je vaker een afspraak maakt, zul je merken dat de massage nooit precies hetzelfde is. Hij namelijk altijd op jou afgestemd. Afhankelijk van hoe het op dat moment met je is en wat je nodig hebt.

Massagetechnieken die ik hierbij gebruik komen uit de Klassieke Massage, Holistic Pulsing, Esalen Massage en de oosterse Yoga Massage.

Vrijdagmiddag.. een betere plek om te zijn aan het einde van een volle mooie week dan kairosmassage is er eigenlijk niet! Dank je wel Marijke Kolkman  Ik ga verlicht naar huis. Marjolein