Holistische Verdiepingsmassage

De Holistische Verdiepingsmassage is een bewustwordingsmassage. Ze gaat uit van het geheel van wie jij als mens bent en is een combinatie van massage, lichaamswerk, ademoefening en geleide meditatie. De aanraking is aandachtsvol en respectvol wat je het gevoel geeft los te kunnen laten. In de ruimte die zo ontstaat kun je naast een diepe, helende ontspanning ook een groter lichaamsbewustzijn ervaren. Dit helpt je om licht op jouw situatie te laten schijnen. Neem je teveel hooi op je vork? Zit je op het verkeerde spoor? Krop je je emoties op?

Je kunt pas iets loslaten als je weet wat je vasthoudt;
Je kunt vasthouden pas ervaren als je je veilig voelt.

In de massage nodig ik je uit om met aandacht bij je adem en de aanraking te zijn. Om te waar te nemen wat daarvoor nodig is en wat het oproept. Door het lichaamswerk en adembewustzijn ervaar je beter je lichaamskwaliteiten zoals gewicht,stevigheid,souplesse,ruimte en ritme. Ook kunnen in de tijdloze rust die tijdens die massage ontstaat, gedachten en beelden naar boven komen die je eerder niet toe kon laten. Door de signalen van je lijf en geest te voelen, kun je betere beslissingen nemen, beter voor jezelf zorgen.

Wanneer je vaker een afspraak maakt, zul je merken dat de massage nooit precies hetzelfde is. Hij namelijk altijd op jou afgestemd. Afhankelijk van hoe het op dat moment met je is en wat je nodig hebt.

Massagetechnieken die ik hierbij gebruik komen uit de Klassieke Massage, Holistic Pulsing, Esalen Massage, de oosterse Yoga Massage en Deep tissue massage. Daarnaast begeleid ik je met lichaamswerk- en beweging, adem- en meditatie oefening.

Het is fantastisch hoe jouw rust mij in staat stelt om sneller rustig te worden. De massage was heerlijk. De druk op de spieren en het weefsel bouwde je langzaam op, zodat mijn lichaam de bestaande spanning kon voelen en daarna hielp je het die spanning los te laten.
Door jou heeft mijn lichaam de scherpe pijn van het verdriet dat erin opgeslagen lag los gelaten. Ik dacht. Oh ja, zo voelt het als het goed is.
Heel, heel veel dank.
Laura