Werkwijze bij massage bij kanker

Om een afgestemde massage te kunnen geven houd ik rekening met hoe u zich voelt, de plek van de tumor en eventuele uitzaaiingen, bijwerkingen van de behandelingen, medicatie, vermoeidheid etc. Het is van belang dat ik deze informatie van te voren ontvang. Dit kan via een digitaal formulier, dat u hier kunt downloaden. U kunt dan op een moment dat het u uitkomt rustig de vragen beantwoorden. Zo kan ik met alle gegevens rekening houden en een prettige, veilige massage voor u samenstellen. Mocht u niet meer naar mijn praktijk kunnen komen dan is het na overleg mogelijk dat ik bij u aan huis kom. Hiervoor wordt een reiskostentoeslag in rekening gebracht. De duur van de massage hangt af van wat er mogelijk is maar is altijd inclusief een kort gesprek hoe het op dat moment met u is, het prettig installeren voor de massage, de massage zelf, het rustig navoelen en bijkomen. En het napraten over uw ervaringen als u dat wilt.

Werkwijze bij massage bij dementie, thuis of in de zorginstelling.

Om de massage op maat te kunnen geven is het van belang dat ik van te voren persoonlijke informatie ontvang over de persoon, die deze massage gaat ontvangen. Dit kan zowel via een telefonische intake als via een digitaal formulier, dat u *hier kunt downloaden. U kunt op een moment dat het u uitkomt deze vragen beantwoorden. Zo kan ik met alle gegevens rekening houden en een prettige, veilige massage samenstellen. Afhankelijk van de verblijfplek van de persoon, die u deze massage wilt geven, is een reiskostentoeslag van toepassing. De duur van de massage hangt af van wat er mogelijk is. Maar is altijd inclusief contact maken, installeren en voorbereiden op de massage, de massage zelf en afronden en afscheid nemen.

Werkwijze bij massage in mijn praktijk

Voorafgaand aan de eerste massage heb ik een intakegesprek met je. Ik stel dan vragen over hoe het met je gaat op fysiek en emotioneel gebied. Ik vraag ook naar waar jij aandacht voor wil. Dit gesprek duurt ongeveer een twintig minuten. Ook volgende massages beginnen met een kort gesprekje (tien minuten) over hoe het op dat moment met je is. Naar aanleiding van de informatie uit het intakegesprek, kiezen we voor een bepaalde massagevorm. Gaandeweg de massage zal jouw lichaam mij meer informatie geven, en pas ik de massage daarop aan. Een massage zal daarom nooit twee keer hetzelfde zijn. Na de massage heb je rustig de tijd om na te voelen en bij te komen, tot slot praten we nog even na over je ervaringen en over een eventueel vervolg. Bij deze werkwijze duurt een massage vanaf binnenkomst tot vertrek ongeveer anderhalf uur.